24 sata podrška: info@itlogistic.me

MNE: +382 67 2 333 11       SRB: +381 69 35 35 132

Obeleži sve tipove domena (Za proveru tipova domena koji se ne nalaze u listi, molimo Vas obratite nam se putem kontakt forme)

O NAMA


IT LOGISTIC sa sedištem u Podgorici je preduzeće koje ima ideju da na crnogorskom trzištu pruži sveobuhvatan spektar proizvoda i usluga u oblasti informacionih tehnologija. Kada se kaže sveobuhvatan spektar misli se na: IT support, Web dizajn, grafički dizajn, video dizajn, bezbednost i zaštita informacionih sistema firme, posredovanje u prodaji računara i računarskih komponenti i opreme kao i opreme za video nadzor.

Profil kompanije

IT LOGISTIC se već dugi niz godina bavi održavanjem sistema i računara, uglavnom transportnih firmi i špedicija u Srbiji. Kako se poslovanje firmi koje održavamo u Srbiji širi i na crnogorsko tržište, kao pouzdan partner smo imali odgovornost dolaska i na crnogorsko tržište kako bi uvek bili dostupni svojim partnerima i njihovo poslovanje i u Crnoj Gori učinili sigurnijim i boljim. U sklopu usluga održavanja mreža, programa i sistema, pojavila se potreba za web i grafičkim dizajnom, pa je delatnost proširena i u ponudu je uvršten kompletan paket informacionih usluga, otuda i naziv IT LOGISTIC jer nudimo kompletnu IT LOGISTIKU i podršku poslovanju firmama sa kojima sarađujemo.


U vreme današnjice kada je postojanje na internetu imperativ, a vizuelni identitet firme slika koja se šalje kupcima o samoj firmi i njenoj ponudi došlo se na ideju osnivanja IT LOGISTIC. Osnovani kao doo oblik pravnog vlasništva vođeni smo misijom da našim iskustvom unapredimo poslovanje firmi i pružimo sve potrebne usluge u oblasti IT podrške, web i grafičkog dizajna. Da bismo upotpunili opseg naše ponude u skorijoj budućnosti planiramo prodaju računara i računarskih komponenti i opreme, kao i prodaju opreme za video nadzor, da bismo na taj način ispunili viziju poslovanja i bili pravi, i jedini potreban, izbor firmi kada se ukaže poteba za uslugama i proizvodima u oblasti informacionih tehnologija.

Stručan i kvalifikovan tim inženjera će omogućiti da poslovanje između IT LOGISTIC-a i klijenata bude na najvišem mogućem nivou profesionalnosti.

2198

                  Više od           uspešnih projekata

"...Sarađujući sa IT LOGISTIC-om naša firma je dobila profesionalnu IT podršku. Brzinom i stručnošću u radu poslovna saradnja se razvijala godinama unazad i taj kontinuitet planiramo i da nastavimo..." RADISAV PUSULIĆ - Direktor SILOG DOO - www.silog.me
Name author,
"...Svima koji žele da njihova firma ima perfektno poslovno predstavljanje u virtuelnom svetu bih preporučio saradnju sa IT LOGISTIC-om čiji tim je učinio da sajt naše firme bude besprekorno odrađen web dizajn koji nas izdvaja od drugih..." AHMEDIN BIBEROVIĆ - Direktor EMILIO STECHER DOO - www.emiliostecher.me
Name author,

Translate

Serbian Afrikaans Belarusian Bulgarian Croatian English French German Hungarian Italian Macedonian Russian Slovenian Turkish

STATISTIKA POSETA

0664945
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
111
336
427
2962
6860
9240
664945

KONTAKT PODACI

Bul. Peka Dapčevića 46 (dvorišna strana), 81000 Podgorica

PIB: 03119220

PDV reg.br.: 30/31-16863-4

Ž.R. 520-30976-73 Hipotekarna Banka

MNE: +382 67 2 333 11
FIX MNE: +382 20 684 654

SRB: +381 69 35 35 132