MNE-PG: info@itlogistic.me  |  SRB-PP: info@itlogistic.me

MNE-PG:+382 67 2 333 11 | SRB-PP:+381 69 35 35 132

Obeleži sve tipove domena (Za proveru tipova domena koji se ne nalaze u listi, molimo Vas obratite nam se putem kontakt forme)

O NAMA


IT LOGISTIC sa sedištem u Podgorici, je preduzeće koje ima ideju da pruži sveobuhvatan spektar proizvoda i usluga u oblasti informacionih tehnologija. Kada se kaže sveobuhvatan spektar misli se na: IT support, Web dizajn, grafički dizajn, video dizajn, bezbednost i zaštita informacionih sistema firme, posredovanje u prodaji računara i računarskih komponenti i opreme kao i opreme za video nadzor.

Profil kompanije

IT LOGISTIC se već dugi niz godina bavi održavanjem sistema i računara, uglavnom transportnih firmi i špedicija u Srbiji. Kako se poslovanje firmi koje održavamo u Srbiji širi i na crnogorsko tržište, kao pouzdan partner smo imali odgovornost dolaska i na crnogorsko tržište kako bi uvek bili dostupni svojim partnerima i njihovo poslovanje i u Crnoj Gori učinili sigurnijim i boljim. U sklopu usluga održavanja mreža, programa i sistema, pojavila se potreba za web i grafičkim dizajnom, pa je delatnost proširena i u ponudu je uvršten kompletan paket informacionih usluga, otuda i naziv IT LOGISTIC jer nudimo kompletnu IT LOGISTIKU i podršku poslovanju firmama sa kojima sarađujemo.


U vreme današnjice kada je postojanje na internetu imperativ, a vizuelni identitet firme slika koja se šalje kupcima o samoj firmi i njenoj ponudi došlo se na ideju osnivanja IT LOGISTIC. Osnovani kao doo oblik pravnog vlasništva vođeni smo misijom da našim iskustvom unapredimo poslovanje firmi i pružimo sve potrebne usluge u oblasti IT podrške, web i grafičkog dizajna. Da bismo upotpunili opseg naše ponude u skorijoj budućnosti planiramo prodaju računara i računarskih komponenti i opreme, kao i prodaju opreme za video nadzor, da bismo na taj način ispunili viziju poslovanja i bili pravi, i jedini potreban, izbor firmi kada se ukaže poteba za uslugama i proizvodima u oblasti informacionih tehnologija.

Stručan i kvalifikovan tim inženjera će omogućiti da poslovanje između IT LOGISTIC-a i klijenata bude na najvišem mogućem nivou profesionalnosti.

Izrada sajta podgorica beograd

2198

                  Više od           uspešnih projekata

Izrada sajta podgorica beograd "...Sarađujući sa IT LOGISTIC-om naša firma je dobila profesionalnu IT podršku. Brzinom i stručnošću u radu poslovna saradnja se razvijala godinama unazad i taj kontinuitet planiramo i da nastavimo..." RADISAV PUSULIĆ - Direktor AB ROYAL TRANS DOO - www.abr.rs 
Name author,
Izrada sajta podgorica beograd "...Svima koji žele da njihova firma ima perfektno poslovno predstavljanje u virtuelnom svetu bih preporučio saradnju sa IT LOGISTIC-om čiji tim je učinio da sajt naše firme bude besprekorno odrađen web dizajn koji nas izdvaja od drugih..." AHMEDIN BIBEROVIĆ - Direktor EMILIO STECHER DOO - www.emiliostecher.rs 
Name author,

Translate

srafsqbebghrenfrdeelhuitmkptroruskslsvtr

STATISTIKA POSETA

1178938
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
427
596
2946
3043
13718
15336
1178938

KONTAKT PODACI

CRNA GORA - PODGORICA
Bul. Peka Dapčevića 46 (dvorišna strana), 81000 Podgorica
Nova kancelarija: 27. Marta, Zgrada Zabjelske Vektre, Ulaz 4.

PIB: 03119220

PDV reg.br.: 30/31-16863-4

Ž.R. 520-30976-73 Hipotekarna Banka

MNE-PG: +382 67 2 333 11
FIX MNE-PG: +382 20 684 654


SRBIJA - PRIJEPOLJE
Pljevaljska bb, 31300 Prijepolje

SRB-PP: +381 69 35 35 132


 U sklopu firme IT LOGISTIC postoji i portal za besplatno oglašavanje svih vrsta vozila.

Posetite sajt klikom na logo.

 

Izrada sajta podgorica beograd

Izrada sajta podgorica beograd