MNE-PG: info@itlogistic.me  |  SRB-PP: info@itlogistic.me

MNE-PG:+382 67 2 333 11 | SRB-PP:+381 69 35 35 132

IT SERVIS RAČUNARA

Računari su postali bitan deo naše svakodnevice, a njihov kvar može biti vrlo neugodan i stresan. Jeste li ikada poželeli da Vaš računar radi isto kao i prvog dana kada ste ga kupili? U našem servisu garantujemo brz i efikasan servis Vašeg računara po vrlo prihvatljivim cenama! Naša usluga obuhvata popravke svih kvarova koje možete zamisliti. Sa lakoćom ćemo dijagnostifikovati problem koji muči vaš PC, zameniti neku neispravnu komponentu, očistiti ga od virusa i spywarea ili prašine, te ga optimizovati i ubrzati.

Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti nam Vaš računar u servis ili se ne želite zapetljati među svim tim žicama, nudimo uslugu besplatnog preuzimanja računara na vašoj lokaciji (Podgorica - centar, samo za firme) i povratak na vašu adresu nakon popravke.

Za ON LINE zahtev kliknite ovde.

Ukoliko se nalazite na područiju koje nije obuhvaćeno našom uslugom, nudimo vam mogućnost da nam Vaš računar na servis dostavite kurirskom službom.

Servis laptopa
Popravka laptopa tehnički je zahtevniji posao od popravka deskotop računara. Delovi laptopa mnogo su manji i zahtevaju veću stručnost kojom se ne mogu pohvaliti svi računarski tehničari. Garantujemo Vam brz, efikasan i u 90% slučajeva siguran oporavak Vašeg laptopa. Osim standardnih softverskih zahteva kao što su uklanjanje virusa i spywarea, te instalacija Windows operativnih sistema, nudimo i niz naprednih hardverskih zahvata (zamena ekrana, tastatura, pregrevanje laptopa...)


Zamena komponenti
Delovi (komponente) računara podložni su kvarovima. Nakon dijagnostike kvara vršimo zamenu neispravnih komponenti (napajanja, matične ploče, procesori, memorije, hard diskovi, itd.). Vaš će računar biti u funkciji najkasnije sledećeg radnog dana, osim u slučaju kada je potrebno naručiti neki određeni deo od dobavljača.

Nadogradnja računara
Nakon detaljne analize Vašeg računara predlažemo Vam najoptimalnije i najisplativije rešenje za poboljšanje njegovih performansi. Osim hardverske nadogradnje nudimo i softversku optimizaciju operativnog sistema, kao i instalaciju najnovijih ažuriranja i sigurnosnih zakrpa.


Čišćenje prašine
U našem servisu nudimo uslugu čišćenja unutrašnjosti računara kompresovanim vazduhom. Velike količine prašine najčešći su razlog pregrijavanja procesora, što može rezultirati i fizičkim oštećenjem. Prilikom svakog čišćenja vršimo testiranje hladnjaka i zamenu termalne paste na procesoru.


Uklanjanje virusa
Mučite muku sa virusima? Vaš računar je pun spywarea, surfovanje je vrlo sporo i iskaču vam različiti pop-up prozorčići? Ne brinite se, sa lakoćom ćemo očistiti Vaš računar od tog neželjenog softvera bez potrebe za reinstalacijom Windowsa i bez gubitka podataka!


Instalacija Windowsa
Usluga se sastoji od instalacije Windows (10/8.1/8/7/Vista/XP) operativnih sistema na vaš računar, kao i instalacija svih potrebnih drivera neophodnih za ispravan rad računara. Ukoliko nemate drivere, mi ih za vas pronalazimo na Internetu. Takođe radimo i backup podataka, kako ne bi ostali bez važnih dokumenata, fotografija, filmova i slično.

Izrada sajta podgorica beograd

2198

                  Više od           uspešnih projekata

Izrada sajta podgorica beograd "...Sarađujući sa IT LOGISTIC-om naša firma je dobila profesionalnu IT podršku. Brzinom i stručnošću u radu poslovna saradnja se razvijala godinama unazad i taj kontinuitet planiramo i da nastavimo..." RADISAV PUSULIĆ - Direktor AB ROYAL TRANS DOO - www.abr.rs 
Name author,
Izrada sajta podgorica beograd "...Svima koji žele da njihova firma ima perfektno poslovno predstavljanje u virtuelnom svetu bih preporučio saradnju sa IT LOGISTIC-om čiji tim je učinio da sajt naše firme bude besprekorno odrađen web dizajn koji nas izdvaja od drugih..." AHMEDIN BIBEROVIĆ - Direktor EMILIO STECHER DOO - www.emiliostecher.rs 
Name author,

Translate

srafsqbebghrenfrdeelhuitmkptroruskslsvtr

STATISTIKA POSETA

1179016
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
505
596
3024
3043
13796
15336
1179016

KONTAKT PODACI

CRNA GORA - PODGORICA
Bul. Peka Dapčevića 46 (dvorišna strana), 81000 Podgorica
Nova kancelarija: 27. Marta, Zgrada Zabjelske Vektre, Ulaz 4.

PIB: 03119220

PDV reg.br.: 30/31-16863-4

Ž.R. 520-30976-73 Hipotekarna Banka

MNE-PG: +382 67 2 333 11
FIX MNE-PG: +382 20 684 654


SRBIJA - PRIJEPOLJE
Pljevaljska bb, 31300 Prijepolje

SRB-PP: +381 69 35 35 132


 U sklopu firme IT LOGISTIC postoji i portal za besplatno oglašavanje svih vrsta vozila.

Posetite sajt klikom na logo.

 

Izrada sajta podgorica beograd

Izrada sajta podgorica beograd